R.P. Dijkman elektrotechniek

AirconditioningR.P. Dijkman is uw betrouwbare partner voor de levering en installatie van Innova monoblock airconditioningsystemen. Deze systemen zijn ontworpen om uitstekende prestaties te leveren met een minimale geluidsproductie en maximale energie-efficiëntie. Het unieke kenmerk van deze airco’s is het monoblock ontwerp, waarbij zowel de binnen- als de buitenunit in één compact toestel zijn geïntegreerd.

Airconditioning zonder buitenunit

Door deze nieuwe technologie elimineren we de noodzaak van een buitenunit aan uw buitenmuur of op het dak. Dit betekent niet alleen een esthetisch voordeel, maar ook een eenvoudiger installatieproces en meer flexibiliteit in plaatsingsopties. Of u nu in een appartement woont, een kantoorpand bezit of een commerciële ruimte beheert, onze Innova monoblock airco’s bieden een efficiënte en ruimtebesparende oplossing voor al uw airconditioningbehoeften.

Overzicht van de eigenschappen

 • Koelende en verwarmende werking: De Innova 2.0 kan de lucht zowel koelen (max. 3.1kW) als verwarmen (max. 3.05kW)
 • Slank Design: Met een diepte van slechts 185mm is de Innova 2.0 zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking: Door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit
 • Laag energieverbruik: Door de inverter technologie en BLDC fanmotren zal de ruimte sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur worden gehouden
 • Eenvoudige installatie: De Innova 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig.
 • Eenvoudige bediening: De Innova 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandbediening te bedienen.
 • Koeling, verwarmen en ontvochtigen: Naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen,.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer: De Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen.
 • Nachtwerking: De Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking ’s nachts.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters: Als de aiconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen

Diverse modellen voor verschillende situaties

Verschillende modellen van de Innova 2.0 monoblock airconditioners zijn beschikbaar, waaronder zowel horizontale als verticale versies. De horizontale variant, vergelijkbaar in afmetingen met een radiator, heeft minimale visuele impact wanneer deze laag aan de muur wordt gemonteerd. De verticale versie, met een breedte van 50cm, is ideaal voor ruimtes waar geen muurruimte van 110cm beschikbaar is.

 • Innova 2.0 9HP Mini: De Innova 2.0 9HP Mini is 20cm smaller dan de standaard horizontale modellen, waardoor het extra mogelijkheden biedt voor installatie in kleine ruimten zoals een slaapkamer. Vaak wordt de traditionele radiator in de slaapkamer vervangen door deze compacte monoblock Innova airconditioner, die niet alleen koeling biedt, maar ook efficiënte verwarming.
 • Innova 2.0 12 HP: De Innova 12 HP is het standaard horizontale model. Geschikt voor het koelen en verwarmen van ruimtes tot wel 45m² afhankelijk van de omstandigheden.
 • Innova 2.0 12 HP ELEC: De Innova 2.0 ELEC combineert een 1kW elektrisch verwarmingselement met de warmtepomp, waardoor extra verwarmingskracht beschikbaar is wanneer dat nodig is. Hierdoor kan de 2.0 ELEC een verwarmingscapaciteit van minstens 2 kW leveren, met een bijkomende energieabsorptie van 1 kW die naadloos integreert met standaard huishoudelijke voedingen.
 • Innova 2.0 15HP: De Innova 2.0 15HP, is krachtigste airconditioner van Innova. Dit maakt het ideaal voor ruimtes zoals winkels, kantoren of andere locaties waar ruimte geen beperking vormt. Ondanks zijn krachtige prestaties blijft het formaat van dit toestel gelijk aan dat van de standaard Innova airco modellen maar vereist het grotere gaten voor installatie.

Interesse gewekt?


Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.